luni, 1 iunie 2009

O Lume Minunata!


E 1 Iunie, e ziua copiilor, e ziua noastra, toti suntem copii cuiva.

In luna Iunie sunt sarbatorita de 2 ori. Luna incepe cu ziua mea preferata, cea a copiilor :D si peste 22 de zile imi spun iar "La Multi Ani".

Ziua Copilului pentru mine e, nu stiu sa exprim in cuvinte, dar e o zi destul de speciala.
Cel mai mult imi place cand ma suna mama si imi spune la multi ani, si eu:"sa-mi aduci ceva bun cand vii acasa :))" si cand vine acasa ma giuguleste si ma alinta, doar sunt copilu ei :D.

Ma duc si eu sa desenez in parc pe alee, imi iau creioanele colorate si cartile de colorat, imi sun fetele, si le invit la un "colorat" :)) un şotron, baba oarba, ceva.
Plus ca ma voi indopa cu dulciuri, si asa ma ingras foarte greu, si sarbatoresc cu sampanie pentru copii si acele ciubucuri de alta data.


La Multi Ani!!!!




Mihai Constantinescu - O lume minunata
Asculta mai multe audio Muzica »

Un comentariu:

constantinandreirusu spunea...

la mine s-a rezumat ziua la zambetul cu care salutam copiii din parcul catedralei si la ora jumatate cu care m-am uitat la madagascar 2 cu nepotelul . in rest o zi atat de proasta ( restanta ,probleme la munca, taica-miu concediat , tatal educatoarei nepotelului decedat , buzele ma ustura ca dracu... dar pana la urma chestiile ale micute de care spuneam iti mai taraie pasii