vineri, 13 ianuarie 2012

Fairytale gone bad


Un lucru ti se intampla de mai multe ori pana cand inveti sa accepti acel lucru, dar ce se intampla cand il accepti si se repeta in continuu. Cand speri ca va fi bine si nu se va mai intampla nimic, atunci apare ceva ce te face sa iei o decizie neplacuta.

Cu totii cred ca am trecut prin situatii in care, pur si simplu, simti ca nu mai poti duce batalia, e ca si cum te ai lupta cu morile de vant.

Toate se intampla cu un motiv, stiu asta, dar de ce se intampla in asa fel incat simti uneori ca nici aer nu mai ai sa respiri, ca si cum cineva ti ar da cu portia, de ce nu toate lucrurile, situatiile sunt cu "happy end", de ce mereu ne ranesc persoanele la care tinem foarte mult si care nu le am fi crezut in stare de anumite lucruri, de ce cand ceri iubire ti se da raceala si indiferenta, de ce?

De cand ma stiu, am cautat iubire, mereu am cautat pe cineva care sa ma iubeasca neconditionat, mereu am vrut ca totul sa mearga bine, dar in final, eu am fost mereu cea pe care s a dat vina.
La un moment dat, te saturi, renunti. Incepi sa crezi ca chiar nu esti bun de nimic, si mai rau e atunci cand crezi, sau te face sa te simti, ca nu esti bun pentru nimeni.

Stiu ca o sa treaca, o sa fie bine, o sa imi fie si mie bine intr o zi.

Poate va venii o zi in care nu numai eu o sa imi cer iertare, poate o sa vina o zi cand o sa invete si atii sa isi cearta iertare, sa si accepte greselile.
Dar, pacat, pentru ca, aceea zi, e foarte departe, si atunci va fi mult prea tarziu.

Niciun comentariu: